+381652030017 office@nikolinamil.com
Izaberite stranicu

Roditeljstvo je dugoročna investicija. Kada prvi put postanete majka ili otac, niste sigurni u kakvu avanturu zaista ulazite. Koliko god bili uspešni na drugim poljima u životu, izazovi na koje nailazite kada dobijete dete, mogu vas “poljuljati” i otkriti vam da neke veštine ipak niste dovoljno razvili. Ovo dugo putovanje i najveća životna investicija sa sobom nosi i pozitivna i negativna osećanja. Određen broj ljudi lako izlazi na kraj sa nefukcionalnim emocijama, dok drugima treba mala podrška, razgovor ili neka dodatna edukacija.

Roditeljstvo je skup veština koje se uče i svako ko je spreman da radi na sebi i da se menja, može postati baš onakav roditelj kakav je oduvek želeo da bude.

Deca brzo rastu i sada je pravo vreme da investirate u svoju ličnu promenu kako bi bili najbolji uzor svom detetu i kako bi ono odraslo u osobu kojom ćete biti ponosni jednog dana.

U nastavku se možete upoznati sa programima usvajanja novih roditeljskih veština i ličnog razvoja. Programi se odvijaju kroz koučing jedan na jedan i kroz iskustvene grupne radionice.

Trening: „Pozitivne veštine roditeljstva“

Trening “Dovoljno dobar roditelj” (John Philip Louis & Karen McDonald Louis)

Program za roditelje “Efikasni roditelj” 

Ukoliko volite da pročitate knjigu OVDE možete videti koje Vam knjige o roditeljstvu preporučuje savetnik za roditelje.

%d bloggers like this: