+381652030017 office@nikolinamil.com

Rad sa klijentima preko interneta

Savremeni način života, uči nas da moramo da nađemo bolji način funkcionisanja ukoliko želimo da imamo dovoljno vremena i za posao, i za porodicu, i za sebe. Zbog toga, moja odluka je da koučing sesije, savetovanje i treninge sa svojim klijentima radim preko interneta.

Prednost online koučinga, savetovanja i treninga za roditelje
  • Jednostavno je – možete da birate mesto odakle ćete se priključiti na internet. To može biti vaša kuća, park ili omiljeni kafić. Zapravo bilo gde se osećate prijatno.
  • Sigurniji način da se započne koučing – mnogima je potrebno više hrabrosti da zatraže pomoć. Koučing preko interneta je manje neprijatno i ohrabriće vas da me kontaktirate.
  • Anonimnost – kada zadržite anonimnost, mnogo vam je lakše da se otvorite i vreme provedeno sa koučom može biti mnogo kvalitetnije i efektivnije.
  • Praktičnije – ne morate da vozite do mene, tražite parking, a da pri tome uvek postoji rizik da zakasnite na koučing sesiju i izgubite vredno vreme.
  • Dostupnije – mnogi nemaju prilike da u svom gradu posete kouča, zato što tako nešto i ne postoji u njihovom gradu. Internet omogućava da dođete do kvalitetnog kouča, a da ne mora da putujete po 300 km do njega.

Kliknite ovde da vidite da li je roditeljski koučing  za vas

Kliknite ovde da vidite da li je psihoterapija za vas

Kliknite ovde da zakažete svoju prvu koučing/savetodavnu sesiju

Kliknite ovde da postavite pitanje ili pošaljete poruku

Kliknite ovde da vidite koji su programi razvoja roditeljskih veština

%d bloggers like this: