+381652030017 office@nikolinamil.com

O meni

Zovem se Nikolina. Ja sam, pre svega, mama, a onda i diplomirani psiholog po obrazovanju, psihoterapeut u superviziji i strastveni kouč i trener  veština za roditelje.

Pošto sam postala mama jedne devojčice, sve više počinjem da se bavim roditeljstvom i izazovima na koje roditelji nailaze u toku odrastanja njihove dece. Kroz razgovore sa svojim prijateljima koji su se ostvarili u ulozi mame ili tate, kao i kroz svoje lično iskustvo, počinjem da razumem dileme, strahove, preterane brige, kao i neizmernu ljubav, sreću i entuzijazam kada roditelji pričaju o svojim malim “gremlinima”.

Nakon dugogodišnjeg iskustva u biznisu, gde sam stekla znanje i veštine koučinga, i završenog naprednog kursa Racionalno Emocionalno Bihejvioralne teorije i tehnike, okrećem se razvoju svojih preduzetničkih veština i počinjem da razvijam svoj životni projekat.

Poželela sam da uradim nešto jedinstveno i veliko. Nešto što će pozitivno uticati na društvo u kome živim. Poželela sam da pomognem roditeljima u Srbiji i regionu da razviju svoje roditeljske potencijale, da budu zadovoljni sami sobom i da budu najbolji uzor svojoj deci.

Ja imam duboko uverenje da kada roditelj prihvati sebe onakav kakav jeste i vodi život pun unutrašnjeg zadovoljstva, tada je najbolji uzor svom detetu i tada porodica ponovo postaje najvažnije jezgro jednog zdravog društva.

Moju biografiju možete videti OVDE.

Video o meni možete pogledati OVDE.

Kliknite ovde da vidite da li je roditeljski koučing  za vas

Kliknite ovde da vidite da li je psihoterapija za vas

Kliknite ovde da zakažete koučing sesiju

Kliknite ovde da postavite pitanje ili pošaljete poruku

Kliknite ovde da vidite koji su programi razvoja roditeljskih veština

%d bloggers like this: