+381652030017 office@nikolinamil.com

Jedna od najtežih stvari za svakog roditelja je održati doslednost. Ona uglavnom ide ruku pod ruku sa smirenošću, pa kada je roditelj smireniji, veća je verovatnoća da će biti dosledan. Međutim, pored toga mnogo roditelja nije siguran šta je zapravo doslednost i često ulazi u ponašanja koja, umesto da otvore dete za saradnju, ili mu pomognu da savlada neku novu naviku ili veštinu, često dovode do još većeg otpora kod deteta. Naravno, kada je otpor kod deteta veći, i roditeljima je teže da savladaju doslednost.

U ovoj #4 epizodi podkasta centra za jačanje porodice “Siguran roditelj”govorim baš o doslednosti koju svaki roditelj treba da teži da ostvari, da ona nije samo istrajati u određenoj odluci, već mnogo više od toga. 

S obzirom da je ova tema jako važna, a moja koleginica  Manuela Kamikovski i ja u našoj ONLINE ZAJEDNICI RODITELJA  dajemo mnogo korisnih alata svakom roditelju kako bi ostao smiren i dosledan u svom vaspitanju.  
U toku meseca aprila tema naše Onajn zajednice roditelja je “Kako učiti dete da rešava konflikte i donosi dobre odluke”, a neke od lekcija koji članovi mogu da prođu su: 
– kako usmeriti detetovu moć u pravom smeru
– kako da dete prevaziđe zadirkivanja i provokacije vršnjaka
– kako naučiti dete da donosi pravi dobre procene i donosi dobre odluke
itd.

Četvrtu epizodu Doslednost kao tiha voda koja breg roni možete poslušati ovde  👇👇👇A

Stavite 🎧 na 👂, uključite 🔊 i uživajte sa mnom 🥰

Podkast “Siguran roditelj” možete slušati i na drugim podkast platformama: 

Youtube 

Spotify

Breaker

RadioPublic

PocetCasts

Google Podcasts

Ukoliko želite da budete deo mog podkasta i da postavite neko pitanje na koje biste voleli da Vam odgovorim u podkastu, slobodno mi pišite svoja pitanja na imejl: office@nikolinamil.com .