+381652030017 office@nikolinamil.com

Radionice “Efikasan roditelj”

U saradnji sa dečijom igraonicom “Kamičak” (Sava Centar, ul. Milentija Popovića 9, Novi Beograd),  u periodu od 01. do 29. novembra 2016, svakog utorka  od 18h do 20h održavaće se serija iskustvenih radionica za roditelje sa ciljem edukovanja i savetovanja roditelja kako da budu efikasniji u svojoj ulozi.

Kroz pružanje informacija od strane stručnog lica, interaktivan radioničarski rad, kao i kroz različite primere iz svakodnevnog života, roditelji dobiti korisne alate koji će im pomoći da bolje upoznaju svoje dete, da uspostave kontakt sa njim i pridobiju ga kao saradnika za rešavanje problemskih i izazovinih situacija, bez “teških” reči i emocija.

Radionice se baziraju na metodama i tehnikama pozitivne discipline, kao i programa “Dovoljno dobar roditelj”  koje su se u svetu pokazale kao najefikasnije za rešavanje svakodnevnih situacija sa decom.

Radionice će se održati sledećim redom:

1) “Vaspitavaj emocionalno inteligentno dete” je radionica koja ukupno traje 4 sata, a održaće se u dva susreta. Biće održana 01. novembra i 08. novembra od 18h do 20h.

U toku ove radionice imaćete prilike da se upoznate sa tim šta je emocionalna inteligencija i koje veštine su vam potrebne  kako bi podstakli razvoj emocionalne inteligencije kod svog deteta.

Pored toga, imaćete prilike da se upoznate sa modelom “krug efikasne komunikacije roditelj-dete” koje podstiču razvoj emocionalne inteligencije.

S obzirom da je cilj iskustvenih radionica, ne samo da se razmene iskustva između roditelja, već i da se nauči neka nova veština, na radionici ćete imati priliku da u sigurnom okruženju vežbate nove veštine komunikacije i da budete usmeravani od strane stručne osobe, koja će vam pomoći da svoj komunikacijski stil sa detetom oblikujete na pravi način.

Radionica je namenjena roditeljima dece od 2 do 10 godina. 

Vrednost radionice je 4,000 din

Prijavu za ovu radionicu možete ostaviti OVDE.

2) Rivalstvo između braće i sestara“ je radionica koja traje 2 sata i održaće se novembra od 18h do 20h.

Jedna od stvari koje nervira roditelje je konstantno koškanje i svađe među decom. Iako su roditelji svesni da je to potpuno normalno, i znaju da to proizilazi iz osnovne potrebe svakog detata da bude jedino voljeno dete svom roditelju, opet budu uvek na ivici živaca. Na radionici ćete saznati koje su pozitivne strane rivalstva među decom i kako da izađete na kraj sa tim svađama. Takođe, dobićete ideje kako da tu situaciju iskoriste da svoju decu naučite veštinama komunikacije i rešavanju problema sa drugima.

Radionica je usmerena na roditelje koji imaju decu starosti od 0 do 10 godina.

Vrednost radionice je 2,000 din.

Prijavu za ovu radionicu možete ostaviti OVDE.

Radionice za roditelje vodi Nikolina Milosavljević, psiholog i savetnik za roditelje, sertifikovani trener za programe “Pozitivne discipline” i „Dovoljno dobar roditelj“.

Sve dodatne informacije možete dobiti pozivom na broj 065/2030017 ili slanjem na email: koucingzaroditelje@gmail.com 

%d bloggers like this: