+381652030017 office@nikolinamil.com

Mnogo roditelja dolazi na konsultacije kako bi dobilo savet kako da poveća saradljivost sa detetom, kao i kako da dete pokaže više poslušnosti. Uglavnom se prilikom razgovora fokusiraju na detetovo ponašanje, a onda kroz razgovor se dođe do toga da se pokvario kvalitet njihovog odnosa i međusobne povezanosti. Kada deca ne osećaju povezanost sa svojim roditeljem, često, pokazuje otpor u vidu neposlušnosti i nesaradnje, ali i čestim emocionalnim izlivima. Zbog toga, u većini slučajeva ponovo povezivanje i povećanje razumevanja detetovih potreba od strane roditelja, dovodi do poboljšanja u detetovom ponašanju (ali i ponašanju roditelja).

U #2 epizodi PODKASTa centra za jačanje porodice “Siguran roditelj” čućete zašto je važno pre svega se fokusirati na kvalitet odnosa između roditelja i deteta, kao i primere porodica koje su uspele to da postignu kroz predan i fokusiran rad. 

Drugu epizodu Odnos između roditelja i deteta kao rešenje za sve roditeljske dileme  možete poslušati ovde  👇👇👇

Stavite 🎧 na 👂, uključite 🔊 i uživajte sa mnom 🥰

Podkast “Siguran roditelj” možete slušati i na drugim podkast platformama: 

Youtube 

Spotify

Breaker

RadioPublic

PocetCasts

Ukoliko želite da budete deo mog podkasta i da postavite neko pitanje na koje biste voleli da Vam odgovorim u podkastu, slobodno mi pišite svoja pitanja na imejl: office@nikolinamil.com .