+381652030017 office@nikolinamil.com

Kada smo postali roditelji sigurno nismo zamišljali situacije gde ćemo na neše preslatko detence vikati i ljutiti se. Međutim, u jednom trenutku svi ti divni planovi da budemo uvek mirni i puni strpljenja postaju mit kada shvatimo da neke stvari nisu tako lake kako izgledaju, a to je da ostanemo uvek mirni, u svakoj situaciji kada dete radi nešto što nam se ne dopada, ili ne radi nešto što bismo voleli. Česta reakcija na to može biti ljutnja i vikanje. Posle nekog vremena, kada se “strasti” smire, osećamo ljutnju na sebe zašto smo tako reagovali ili osećaj krivice u vezi sa tim što smo tako loše postupili prema našem detetu. 
14. novembra 2017. godine održano je predavanje na temu kako prestati da vičemo i da regulišemo tu burnu emociju koja stoji iza vikanja.

Govorilo se o tome koje emocije stoje iza vikanja, koja su tri koraka koje je potrebno napraviti kako bi naučili da regulišemo te intenzivne emocije, kao i koji su trikovi koji će pomoći da u trenutku kada osetimo bes ne počnemo da vičemo na dete (ili ostale ukućane).

Link sa predavanjem se nalazi   OVDE

 

Ukoliko želite da pogledate predavanja i pratite prezentaciju koja može da predstavlja podsetnik za dalji rad na sebi, možete je preuzeti na donjem linku.

[download id=”1610″]

 

Napišite poruku i zakažite seansu

Saznajte više o autoru